domingo, 30 de enero de 2011

QUI SÓM


El curs 2010-11 l ´escola bressol municipal L´Esquitx de Terrassa pren un nou projecte educatiu anomenat Comunitat d´aprenentatge, on tots i totes (famílies, veïns, entitats del barri, educadors...) ens preocupem per l´educació dels nostres infants.
Famílies i educadors/es vam somiar quina escola volíem (la millor pels nostres infants) agrupant els somnis en tres comissions: la de voluntariat i participació , la d'edifici i serveis  i la d'aprenentatges.

         En cadascuna de les comissions treballem des del llenguatge dialògic per construir plegats i aconseguir els somnis. Tots som iguals, escoltem totes les veus i propostes arribant  junts als acords i unint esforços. Perquè el que interessa és sumar, aprendre uns del altres i beneficiar-nos tots/es de viure en comunitat.

Aquest blog neix fruit d´aquesta participació i ganes de treballar per part de la Comissió d´Aprenentatges, donant resolució a un del somnis plantejats a l´inici del procés. Aquesta comissió està formada per 5 mares, 2 pares, 1 avi i 2 educadores.

La pretensió d´aquest blog és donar a conèixer la nostra experiència, el nostre camí en Comunitat d´aprenentatge i mostrar a tots els integrants  petits tastets de la vida de l´escola bressol , la vostra escola bressol... i que alhora sigui una petita eina de participació i d´aprenentatge per a grans i petits.